Farklı analiz yöntemleri ile kara midye (mytilus galloprovincialis)’nin karakterizasyonunun mevsimsel değişikliğinin izlenmesi Monitoring the seasonal characterization change of black mussel (mytilus galloprovincialis) with different analysis methods

ÖZETBu çalışma, 2019-2021 yılları içinde farklı dönemlerde İzmir ili Gülbahçe Körfezi’nden örneklenen midyelerin et kısımlarının kurutulup öğütülmesi ile elde edilen numunelerin ileri analiz yöntemleri ile analiz edilerek sonuçlarının ortaya konulması ve mevsimsel farklılık olup olmadığının araştırılması amacıyla yapılmıştır.ABSTRACTThis study was carried out in order to reveal the results of the samples obtained by drying and grinding the meat parts of the mussels sampled from the Gülbahçe Bay of İzmir in different periods in 2019-2021 by using advanced analysis methods and to investigate whether there is a seasonal difference.

Erişime Açık
Görüntülenme
31
24.10.2022 tarihinden bu yana
İndirme
1
24.10.2022 tarihinden bu yana
Son Erişim Tarihi
04 Aralık 2024 21:08
Google Kontrol
Tıklayınız
Tam Metin
Tam Metin İndirmek için tıklayın Ön izleme
Detaylı Görünüm
Eser Adı
(dc.title)
Farklı analiz yöntemleri ile kara midye (mytilus galloprovincialis)’nin karakterizasyonunun mevsimsel değişikliğinin izlenmesi Monitoring the seasonal characterization change of black mussel (mytilus galloprovincialis) with different analysis methods
Eser Sahibi
(dc.contributor.author)
Güler, Ömer
Tez Danışmanı
(dc.contributor.advisor)
Ramazan Serezli
Yayıncı
(dc.publisher)
Fen Bilimleri Enstitüsü
Tür
(dc.type)
Yüksek Lisans
Açıklama
(dc.description)
xiv, 50 sayfa
Açıklama
(dc.description)
29 cm. 1 CD
Özet
(dc.description.abstract)
ÖZETBu çalışma, 2019-2021 yılları içinde farklı dönemlerde İzmir ili Gülbahçe Körfezi’nden örneklenen midyelerin et kısımlarının kurutulup öğütülmesi ile elde edilen numunelerin ileri analiz yöntemleri ile analiz edilerek sonuçlarının ortaya konulması ve mevsimsel farklılık olup olmadığının araştırılması amacıyla yapılmıştır.ABSTRACTThis study was carried out in order to reveal the results of the samples obtained by drying and grinding the meat parts of the mussels sampled from the Gülbahçe Bay of İzmir in different periods in 2019-2021 by using advanced analysis methods and to investigate whether there is a seasonal difference.
Kayıt Giriş Tarihi
(dc.date.accessioned)
04.11.2022
Açık Erişim Tarihi
(dc.date.available)
2022-11-04
Yayın Tarihi
(dc.date.issued)
2022
Yayın Dili
(dc.language.iso)
tr
Konu Başlıkları
(dc.subject)
Su ürünleri yetiştiriciliği
Konu Başlıkları
(dc.subject)
Kara midye
Tek Biçim Adres
(dc.identifier.uri)
https://hdl.handle.net/11469/3189
Analizler
Yayın Görüntülenme
Yayın Görüntülenme
Erişilen ülkeler
Erişilen şehirler
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında yükümlülüklerimiz ve çerez politikamız hakkında bilgi sahibi olmak için alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms