Prediction of Moisture Profiles During Pancake Baking in a Convection Oven by a Numerical Model
Ilicali Coşkan, Lee K S, Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen (08.05.2007 -10.05.2007 ) , Yayın Yeri:The International Conference on Biotechnology Engineering, ICBioE’07 , 2007Uluslararası Tam metin bildiri
Steam assisted baking of cookies as compared to convectional baking
Kemerli Tansel, İsleroglu Hilal, Sakin Yilmazer Melike, Guven Gonul, Ozdestan Ozgul, Kaymak Ertekin Figen, Uren Ali, Ozyurt Bekir (22.06.2011 -26.06.2011 ) , Yayın Yeri:The International Conference on Engineering and Food (ICEF11) , 2011Uluslararası Tam metin bildiri
A Numerical Model for Cup Cake Baking
Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen, Ilıcalı Coşkan (07.03.2004 -11.03.2004 ) , Yayın Yeri:International Conference on Engineering and Food, ICEF9 , 2004Uluslararası Tam metin bildiri
THE IMPACT OF SUSTAINABLE GASTRONOMY AND NON-WASTE KITCHEN CONCEPTS ON OUR KITCHEN FROM PAST TO PRESENT: ORDU PROVINCE EXAMPLE
SAYDEN CÖRÜT,MELİKE YILMAZER (07.10.2021 ) , Yayın Yeri:V. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİUluslararası Tam metin bildiri
EFFECTS OF COVID-19 PANDEMIC ON FOOD AND BEVERAGE BUSINESSES: A SHORT EVALUATION
MELİKE YILMAZER,DAMLA ARSLAN,UMUT KARADUMAN (07.08.2021 ) , Yayın Yeri:IV. INTERNATIONAL COVID-19 AND CURRENT ISSUES CONGRESSUluslararası Tam metin bildiri
APPLE in MYTHS, CULTURES and CUISINES: A STUDY on SENSORY EVALUATION of APPLE COOKIES
MELİKE YILMAZER,PERİHAN KENDİRCİ,Tazegül Naz Dursunoğlu (19.09.2019 -21.09.2019 ) , Yayın Yeri:4. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ , 2019Uluslararası Tam metin bildiri
A Simplified Numerical Model for Predicting the temperature and moisture content histories during cup cake baking in a convective oven
Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen, Ilicali Coşkan (05.08.2007 -09.08.2007 ) , Yayın Yeri:Proceedings of World Engineering Congress , 2007Uluslararası Tam metin bildiri
Surface Heat Transfer Coefficient during Baking by the Lumped capacitance and Time temperature matching methods
Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen (27.06.2007 -29.06.2007 ) , Yayın Yeri:The 5th International Conference of Thermal Engineering and Thermogrammetry (THERMO) , 2007Uluslararası Tam metin bildiri
THE AWARENESS of the HISTORY of WINE in ANATOLIA and WINE TOURISM: ŞİRİNCE SAMPLE
MELİKE YILMAZER,Ali Özdemir (19.09.2019 -21.09.2019 ) , Yayın Yeri:4. ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ , 2019Uluslararası Tam metin bildiri
Balık yağının dondurarak kurutma yöntemi ile mikroenkapsülasyonu
MEHMET KOÇ,MELİKE YILMAZER,FİGEN ERTEKİN (21.05.2008 -23.05.2008 ) , Yayın Yeri:Türkiye 10. Gıda Kongresi , 2008Ulusal Tam metin bildiri
Geleneksel Gıda Maddelerimizden Tarhana Üzerine Bir Çalışma
MELİKE YILMAZER,ATİLLA AKBABA,CENGİZ DEMİR (20.04.2018 -21.04.2018 ) , Yayın Yeri:VII. Ulusal III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu , 2018Uluslararası Tam metin bildiri
Drying curves of white layer cake during baking in a convective oven
Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen, Ilicali Coşkan (09.03.2007 -11.03.2007 ) , Yayın Yeri:The 5th International Congress on Food Technology , 2007Uluslararası Tam metin bildiri
Doğal ve Zorlamalı Konveksiyonlu Fırında Pişirme İşleminin Dilimlenmiş Dana Nuarının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
HİLAL İŞLEROĞLU,MELİKE YILMAZER,FİGEN ERTEKİN , Yayın Yeri:6. Gıda Mühendisliği KongresiUlusal Özet bildiri
Kurutma koşullarının yoğurdun fonksiyonel ve bazı fiziksel özellikleri üzerine etkisi
BANU KOÇ,MELİKE YILMAZER,PINAR BALKIR,FİGEN ERTEKİN (06.11.2009 -08.11.2009 ) , Yayın Yeri:6. Gıda Mühendisliği Kongresi , 2009Ulusal Özet bildiri
A Numerical Model for Cake Baking
Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen, Ilıcalı Coşkan (13.07.2003 -17.07.2003 ) , Yayın Yeri:The First International Exergy, Energy and Environment Symposium , 2003Uluslararası Özet bildiri
The Effect of Spray Drying Processing Conditions on the Functional Properties of Egg Powder
Koç Mehmet, Koç Banu, Susyal Gonca, Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen, Bağdatlıoğlu Neriman (19.05.2010 -22.05.2010 ) , Yayın Yeri:The 5th Central European Congress on Food , 2010Uluslararası Özet bildiri
Convective drying behaviour of tarhana flakes
Sakin Yılmazer Melike (22.10.2013 -24.10.2013 ) , Yayın Yeri:The Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , 2013Uluslararası Özet bildiri
Yerel Yemek ve Turist Motivasyonunun Analizi
MEHMET ALPER NİSARİ,MELİKE YILMAZER (24.04.2019 -28.04.2019 ) , Yayın Yeri:Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi , 2019Uluslararası Özet bildiri
Buhar Destekli Hibrid Fırında Et Pişirme
HİLAL İŞLEROĞLU,TANSEL KEMERLİ KALBARAN,MELİKE YILMAZER,ÖZGÜL ÖZDESTAN OCAK,ALİ ÜREN,FİGEN ERTEKİN (10.10.2012 -12.10.2012 ) , Yayın Yeri:Türkiye 11. Gıda Kongresi , 2012Ulusal Özet bildiri
Rheological behaviour of recontituted yoghurt powder
Sakin Melike, Balkır Pınar, Yılmaz Tuncay, Gurbuz Can, Koç Banu, Kaymak Ertekin Figen (24.09.2008 -27.09.2008 ) , Yayın Yeri:The 8th International Conference of Food Physics , 2008Uluslararası Özet bildiri
Thermal Diffusivity Measurements of Lentil Seeds
Tavman Şebnem, Sakin Melike (30.05.2002 -01.06.2002 ) , Yayın Yeri:5 th International Conference on Food Physics, p: 38, Brno, Check Republic , 2002Uluslararası Özet bildiri
Yerel Halkın Özel Yemek Festivallerine Bakışının Değerlendirilmesi: Didim Vegan Festivali Örneği
MELİKE YILMAZER,Berat Sancak (01.10.2020 -01.10.2020 ) , Yayın Yeri:6. Uluslararası Türk Dünyası Turizm Sempozyumu , 2020Uluslararası Özet bildiri
Freze Drying Behaviour of Pasteurized Whole Egg
Sakin Melike, Şamlı Merve, Kor A Gizem, Kaymak Ertekin Figen (01.07.2009 -03.07.2009 ) , Yayın Yeri:The 16th Conference of Thermal Engineering and Thermogrammetry , 2009Uluslararası Özet bildiri
Freeze drying behaviour of yoghurt containing candied chestnut puree
Di Pinto Davide, Sakin Yılmazer Melike, Dirim Nur, Kaymak Ertekin Figen (15.04.2010 -17.04.2010 ) , Yayın Yeri:The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , 2010Uluslararası Poster
Baking of potatoes at different oven types convectional and steam assisted hybrid
Isleroglu Hilal, Kemerli Tansel, Sakin Yilmazer Melike, Uren Ali, Ozyurt Bekir, Kaymak Ertekin Figen (23.05.2012 -26.05.2012 ) , Yayın Yeri:The 6th Central European Congress on Food (CEFood 2012) , 2012Uluslararası Poster
Microencapsulation of Pasteurized Whole Egg by Spray Drying
Koç Mehmet, Koç Banu, Sakin Yılmazer Melike, Susyal Gonca, Kaymak Ertekin Figen, Bağdatlıoğlu Neriman (03.10.2010 -06.10.2010 ) , Yayın Yeri:The 7th International Drying Symposium (IDS 2010) , 2010Uluslararası Poster
Textural and Physical Properties of Cookies Baked in Natural and Forced Convection Ovens
İsleroğlu Hilal, Kemerli Tansel, Sakin Yılmazer Melike, Kaymak Ertekin Figen, Özyurt Bekir (03.11.2010 -06.11.2010 ) , Yayın Yeri:The 1st International Congress on Food Technology , 2010Uluslararası Poster
Moisture Diffusivity of Cake Batter
Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen, Ilıcalı Coşkan (15.06.2005 -18.06.2005 ) , Yayın Yeri:The First International Food and Nutrition Congress, Tubitak , 2005Uluslararası Poster
Physical properties and acrylamide concentration of muffins baked in steam assisted hybrid and forced convectional ovens
Isleroglu Hilal, Sakin Yilmazer Melike, Kemerli Tansel, Özdestan Özgül, Uren Ali, Kaymak Ertekin Figen, Ozyurt Bekir (24.06.2013 -26.06.2013 ) , Yayın Yeri:The Dream Project International Conference-From Model Foods to Food Models , 2013Uluslararası Poster
Moisture sorption isotherms and shelf life estimation of microencapsulated egg powder
Güngör Özlühan, Koç Banu, Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen, Susyal Gonca, Bağdatlıoğlu Neriman (03.11.2010 -06.11.2010 ) , Yayın Yeri:The 1st International Congress on Food Technology , 2010Uluslararası Poster
The Changes In Fatty Acid Composıtıon of Spray Dried Whole Egg During Storage
Susyal Gonca, Koç Mehmet, Koç Banu, Sakin Melike, Bagdatlıoglu Neriman, Kaymak Ertekin Figen (19.05.2010 -22.05.2010 ) , Yayın Yeri:The 5th Central European Congress on Food , 2010Uluslararası Poster
Starch gelatinization degree of cookie and muffin during natural convectional oven baking
Sakin Yilmazer Melike, Isleroglu Hilal, Kemerli Tansel, Kaymak Ertekin Figen, Ozyurt Bekir (22.04.2012 -24.04.2012 ) , Yayın Yeri:The 1st North and East European Congress on Food , 2012Uluslararası Poster
Physicochemical properties of microencapsulated egg powders produced by spray drying
Koç Banu, Koç Mehmet, Güngör Özlühan, Güney Uğur, Sakin Yılmazer Melike, Kaymak Ertekin Figen, Susyal Gonca, Bağdatlıoğlu Neriman (03.10.2010 -06.10.2010 ) , Yayın Yeri:The 17th International Drying Symposium (IDS 2010) , 2010Uluslararası Poster
Quality characteristics and drying behaviour of muffins baked in steam assisted and convectional ovens
Sakin Yilmazer Melike, İsleroglu Hilal, Kemerli Tansel, Ozdestan Ozgul, Guven Guven, Kaymak Ertekin Figen, Uren Ali, Ozyurt Bekir (22.06.2011 -26.06.2011 ) , Yayın Yeri:The International Conference on Engineering and Food (ICEF11) , 2011Uluslararası Poster
Microencapsulation of fish oil with gelatin pullulan lactose and sucrose as coating materials by freeze drying technique
Koç Mehmet, Met Aylin, Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen (24.09.2008 -27.09.2008 ) , Yayın Yeri:Proceedings of 8th International Conference of Food Physics , 2008Uluslararası Poster
Moisture sorption characteristics of spray dried yoghurt powder
Koç Banu, Sakin Melike, Kaymak Ertekin Figen, Balkır Pınar (24.09.2008 -27.09.2008 ) , Yayın Yeri:Proceedings of the 8th International Conference of Food Physics , 2008Uluslararası Poster
Fırında Pişirme İşleminde Yüzey Isı Aktarım Katsayısının Belirlenmesi
MELİKE YILMAZER,FİGEN ERTEKİN (24.05.2006 -26.05.2006 ) , Yayın Yeri:Türkiye 9. Gıda Kongresi , 2006Ulusal Poster
Effects of different cooking conditions on heterocylic amine contents of chicken meatballs
Özgül Özdestan, Ali Üren, Hilal İşleroğlu, Tansel Kemerli, Melike SakinYilmazer, Figen Kaymak Ertekin, Bekir Özyurt (07.05.2013 -10.05.2013 ) , Yayın Yeri:Eurofoodchem XVII , 2013Uluslararası Poster
Drying Behaviour of Biscuit Baking in Convectional and Combined Microwave and Convectional Ovens
Sakin Melike, McMinn WAM, Magee TRA (27.08.2002 -30.08.2002 ) , Yayın Yeri:13th International Drying Symposium (IDS’ 2002) , 2002Uluslararası Poster
Drying Kinetics and Quality of Cookies During Baking In Natural and Forced Convection Ovens
Kemerli Tansel, Isleroglu Hilal, Sakin Yilmazer Melike, Guven Gonul, Ozdestan Ozgul, Kaymak Ertekin Figen, Uren Ali, Ozyurt Bekir (03.10.2010 -06.10.2010 ) , Yayın Yeri:The 17th International Drying Symposium (IDS 2010) , 2010Uluslararası Poster
Yoğurt tozunun depolaması sırasında bazı kalite özelliklerindeki değişimin belirlenmesi
PINAR BALKIR,MELİKE YILMAZER,BANU KOÇ,FİGEN ERTEKİN (21.05.2009 -23.05.2009 ) , Yayın Yeri:Pamukkale Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu , 2009Ulusal Sözlü Bildiri
Yoğurt Tozu İşleme Teknolojisi Depolama ve Kullanım Alanları
BANU KOÇ,MELİKE YILMAZER,PINAR BALKIR,FİGEN ERTEKİN (21.05.2008 -23.05.2008 ) , Yayın Yeri:Türkiye 10. Gıda Kongresi , 2008Ulusal Sözlü Bildiri
Yöresel Bir Lezzet Olan Keşkeğin Bilinirliğinin Araştırılması
ÖZLEM YATKIN,MELİKE YILMAZER (17.04.2015 -17.04.2015 ) , Yayın Yeri:IV. DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU GASTRONOMİ TURİZMİ , 2015Ulusal Sözlü Bildiri