A Study On Local Meals In Samsun Provınce In Gastronomy Tourısm Framework
EREN CANBOLAT,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (13.09.2017 -17.09.2017 ) , Yayın Yeri:3rd International Tourism and Hospitality Management Conference , 2017Uluslararası Özet bildiri
The Importance of Geographical Indication Products In Sustainable Tourism: Samsun Province Case
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,EREN CANBOLAT,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (13.09.2017 -17.09.2017 ) , Yayın Yeri:3rd International Tourism and Hospitality Management Conference , 2017Uluslararası Özet bildiri
The Relationship Between Eating Behaviours of Adult Individuals and their Obsessive-Compulsive Symptoms.
AYLİN BAYINDIR GÜMÜŞ,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,ALEV KESER,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (28.09.2018 ) , Yayın Yeri:EFAD ConferenceUluslararası Özet bildiri
Yetişkin kadınların obezite durumları ile Beslenme alışkanlıkları ve fiziksel aktiviteleri arasındaki ilişki.
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (21.11.2015 -22.11.2015 ) , Yayın Yeri:Uluslararası Katılımlı Obeziteye Multidisipliner Yaklaşım Kongresi , 2015Ulusal Özet bildiri
Kanserli Hastaların Diyet Antioksidan Alımları ve Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi
Aysu YILDIRIM,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,Gamze Gültekin,RÜÇHAN USLU,DİLEK ONGAN (17.12.2021 -18.12.2021 ) , Yayın Yeri:KANSER VE SAĞKALIM SEMPOZYUMU , 2021Ulusal Özet bildiri
The Relationship Between Eating Attitude and Body Mass Index of Woman
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU,AYŞE ARIKAN (03.10.2016 -06.10.2016 ) , Yayın Yeri:16 th International Nutrition & Diagnostics Conference , 2016Uluslararası Özet bildiri
The Relatıonshıp Between Eatıng Attıtude And Body Mass Index Of Women
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU,AYŞE ARIKAN (03.10.2016 -06.10.2016 ) , Yayın Yeri:16th International Nutrition & Diagnostics Conference , 2016Uluslararası Özet bildiri
Hygıene Status of Kıtchen Productıon Areas of Hospıtalıty Facılıtıes
EREN CANBOLAT,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (13.09.2017 -17.09.2017 ) , Yayın Yeri:3rd International Tourism and Hospitality Management Conference , 2017Uluslararası Tam metin bildiri
İnternet Ortamında Diyet Tarif Olarak Verilen Yemek Tarifelerinin Sera Gazı Emisyonu Ve Su Ayak İzi Değerlerinin Belirlenmesi
İREM SÜNER,DİLEK ONGAN,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,ÇAĞLA AYER,GİZEM ALACA (19.03.2021 -20.03.2021 ) , Yayın Yeri:II. ULUSLARARASI SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM KONGRESİ , 2021Uluslararası Tam metin bildiri
Kazan Mutfağından Bir Örnek Küp Peyniri
GÜLPERİ DEMİR,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ (08.10.2015 -10.10.2015 ) , Yayın Yeri:III. Uluslararası Halk Kültürü Sempozyumu , 2015Uluslararası Tam metin bildiri
Investıgatıon of Kıtchen Storage In Hospıtalıty Facılıtıes
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,EREN CANBOLAT,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (13.09.2017 -17.09.2017 ) , Yayın Yeri:3rd International Tourism and Hospitality Management Conference , 2017Uluslararası Tam metin bildiri
The Importance of Nutrition Education for Type II Diabetic Patients
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,MAHSA MALEK,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (03.10.2016 -06.10.2016 ) , Yayın Yeri:16 th International Nutrition & Diagnostics Conference , 2016Uluslararası Özet bildiri
Consumers’xx Evaluation Of Food Sales And Consumption Places In Terms Of Food Safety
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,BETÜL AKÇAKAYA,MEHMET ÇELİK,DERYA OCAK,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (03.05.2018 -04.05.2018 ) , Yayın Yeri:6th Food Safety Congress , 2018Uluslararası Özet bildiri
OBEZ BİREYLER TARAFINDAN UYGULANAN YÜKSEK PROTEİNLİ DÜŞÜKKARBONHİDRATLI DİYETLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİSİ
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (03.05.2018 -05.05.2018 ) , Yayın Yeri:1st International Congress on Sports, Anthropology, Nutrition, Anatomy and Radiology , 2018Uluslararası Özet bildiri
The Importance Of Nutrition Education For Type II Diabetic Patient
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,MAHSA MALEK,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (03.10.2016 -06.10.2016 ) , Yayın Yeri:16th International Nutrition & Diagnostics Conference , 2016Uluslararası Özet bildiri
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK HEDEFLERİNE ULAŞMADA YAŞLI BİREYLERİN KATKISI OLABİLİR Mİ?
GİZEM ALACA,HAFİZE ÖZGE GÖRÜNMEZOĞLU,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,DİLEK ONGAN (10.06.2021 -12.06.2021 ) , Yayın Yeri:Ulusal Türk Geriatri 2021 Yaşlı Sağlığına Multidisipliner Yaklaşım Çevrimiçi Kongresi , 2021Ulusal Özet bildiri
Redefining A Traditional Beverage Boza
GÜLPERİ DEMİR,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (01.10.2015 -04.10.2015 ) , Yayın Yeri:The 3 rd International Symposium on ’xx’xxTraditional Foods from Adriatic to Caucasus , 2015Uluslararası Özet bildiri
EVALUATION OF HOSPITAL KITCHEN S IN TERMS OF HYGIENE
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (05.10.2017 -07.10.2017 ) , Yayın Yeri:ULUSLARARASI SAĞLIKLI BESLENME KONGRESİ , 2017Uluslararası Özet bildiri
Glutensiz Diyet Tedavisi Uygulayan Çölyak Hastası Çocukların Beslenme Durumunun İncelenmesi
SUDE DENİZ,DİLEK ONGAN,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,MAŞALLAH BARAN (18.12.2020 -20.12.2020 ) , Yayın Yeri:SAĞLIKLI BÜYÜYEN ÇOCUK KONGRESİ 2020 , 2020Ulusal Özet bildiri
Bir Hastanede Yatan Hastaların Hastanenin Beslenme Hizmetlerinden Memnuniyeti ve Yemek Artıkları Durumunun Değerlendirilmesi
HÜMEYRA KIRTÜRK,ŞİLAN KARTAL,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,DİLEK ONGAN (05.11.2021 -06.11.2021 ) , Yayın Yeri:1TH INTERNATIONAL HEALTH SERVICE SUSTAINABILITY CONGRESS , 2021Uluslararası Özet bildiri
PROBİYOTİKLER VE STRES
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,NEJLA SABAH,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (29.06.2017 -01.07.2017 ) , Yayın Yeri:1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , 2017Uluslararası Özet bildiri
Sağlık Çalışanlarının Popüler Diyetlere Bakışı,
DEMET YILMAZ,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (21.05.2015 -23.05.2015 ) , Yayın Yeri:Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi’ , 2015Ulusal Özet bildiri
Toplu Beslenme Hizmetlerinde Depolamanın Önemi Bazı Kurum Örnekleri
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (21.04.2016 -23.04.2016 ) , Yayın Yeri:I. Uluslararası Turizm ve Mikrobiyal Gıda Güvenliği Kongresi , 2016Uluslararası Özet bildiri
Rosemary (Roosmarinus officinalis L.) and Cancer
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (03.04.2017 -05.04.2017 ) , Yayın Yeri:International Symposıum on Biodiversity and edible species , 2017Uluslararası Özet bildiri
EVALUATION OF KITCHEN PLANS OF DIFFERENT INSTITUTIONS
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (05.10.2017 -07.10.2017 ) , Yayın Yeri:Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi , 2017Uluslararası Özet bildiri
TOPLU BESLEME HİZMETİ VEREN KURULUŞLARDA İŞ GÜVENLİĞİ RİSK DEĞERLENDİRİLMESİ
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (29.06.2017 -01.07.2017 ) , Yayın Yeri:1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , 2017Uluslararası Özet bildiri
TÜKETİCİLERİN ORGANİK GIDA SATIN ALMA NİYET VE TUTUMLARININDEĞERLENDİRİLMESİ
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (03.05.2018 -05.05.2018 ) , Yayın Yeri:1st International Congress on Sports, Anthropology, Nutrition, Anatomy and Radiology , 2018Uluslararası Özet bildiri
Redefınıng a tradıtıonal beverage Boza
GÜLPERİ DEMİR,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (01.10.2015 -04.10.2015 ) , Yayın Yeri:The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , 2015Uluslararası Özet bildiri
Healthy Eating Indexs of Adult Women
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU,ZEYNEP BÖLÜKBAŞ (31.07.2016 -06.08.2016 ) , Yayın Yeri:XXIII IFHE World Congress 2016 , 2016Uluslararası Özet bildiri
Healthy Eating Indexes of Adult Women
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU,ZEYNEP BÖLÜKBAŞ (31.07.2016 -06.08.2016 ) , Yayın Yeri:XXIII IFHE World Congress , 2016Uluslararası Özet bildiri
İlkokul Çocuklarında Süt Ve Süt Grubu Besinlerin Tüketimi İle Okul Başarısı Ve Beslenme Durumu Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
TEVFİK AKKAN,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,DİLEK ONGAN (18.12.2020 -20.12.2020 ) , Yayın Yeri:SAĞLIKLI BÜYÜYEN ÇOCUK KONGRESİ 2020 , 2020Ulusal Özet bildiri
Sağlık Çalışanlarının Popüler Diyetlere Bakış Açısı
DEMET YILMAZ,AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (21.05.2015 -23.05.2015 ) , Yayın Yeri:Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi , 2015Ulusal Özet bildiri
Evaluation Of Consumers’s Opinions For Food Safety
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,TUĞBA UYAR,NEJLA SABAH,BAHAR YILMAZ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (03.05.2018 -04.05.2018 ) , Yayın Yeri:6th Food Safety Congress , 2018Uluslararası Özet bildiri
Hanelerde Üretilen Gıda Atıklarının Belirlenmesi
AYŞE NUR SONGÜR BOZDAĞ,FUNDA PINAR ÇAKIROĞLU (20.06.2020 -21.06.2020 ) , Yayın Yeri:ICHES-IDU Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , 2020Uluslararası Özet bildiri